Informacje bieżące Konferencja on-line 13.12.2023: „Świadome i bezpieczne przetwórstwo żywności pochodzenia zwierzęcego” Szkolenie 6.12.2023: Praktyczne aspekty projektowania wdrażania i utrzymania systemu HACCP w warunkach przetwórstwa rzemieślniczego Zarządzenie Powiatowego Lekarza Weterynarii w Żninie Szkolenie nt. pozyskania mięsa na użytek własny, ubój z konieczności, rzeźnie rolnicze Oferta Pracy Szkolenie Minikowo Ogłoszenie o nieodpłatnym przekazaniu majątku ruchomego 2 listopada 2023 Zachowanie dobrostanu świń Ogłoszenie Wzmożone ryzyko występowania ognisk ASF ASF Bioasekuracja przemieszczenia rozp(UE)2023-594 MATERIAŁY DLA ROLNIKÓW * GRYPA PTAKÓW U PTACTWA DZIKIEGO ! Wytyczne do sporządzenia Planu bezpieczeństwa biologicznego dla gospodarstw utrzymujących świnie